ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ιδρύθηκε το 1975 και εδρεύει στη Μοναστηρίου 43 στη Θεσσαλονίκη.(ΕΝΑΝΤΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ).

Εισάγει και εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Σήμερα ο Νίκος Αναγνώστου (3η γενιά) συνεχίζει, με το ίδιο μεράκι και με μεγάλη γνώση για τον κλάδο, την δραστηριότητα της επιχείρησης.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πετύχει να συνεργαζόμαστε με χιλιάδες επιχειρήσεις του ευρύτερου κλάδου εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παρακολουθούμε στενά όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις για τα προϊόντα που διαθέτουμε, έτσι συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με νέα πρωτοποριακά είδη εγγυημένης ποιότητας και αισθητικής.

Στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 43) διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία για όλα τα είδη εξοπλισμού καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας σε ασυναγώνιστες τιμές. Σε ένα φιλικό περιβάλλον μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και όποτε επιθυμείτε.

Παράλληλα είμαστε οργανωμένοι ώστε να εξυπηρετούμε τις τηλεφωνικές παραγγελίες των πελατών μας και να τις παραδίδουμε στον χώρο τους εντός και εκτός Ελλάδος.

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ